Seminar Cărţi mici, idei mari 2013-2014

0
586
Seminar

Se anunţă cel mai bun seminar organizat până acum de Institutul Mises România pentru cei care vor să înveţe economie dar s-au săturat de prostiile matematice predate prin liceu sau facultate. Anul acesta se vor studia „Economia într-o lecţie” de Henry Hazlitt, „Economia în şapte lecţii” de Ludwig von Mises, „Ce le-a făcut statul banilor noştrii?” de Murray Rothbard şi ” The Politically Incorrect Guide to the Great Depression and the New Deal” de Robert Murphy.

Sunt cele mai bune cărţi introductive pentru cei care doresc să se familiarizeze cu economia aşa cum ar trebui ea să fie făcută, folosind logica pentru a studia modelul acţiunii umane în societate. Fără tot felul de formule şi modele matematice, care mai mult încurcă decât să ajute la înţelegerea economiei.

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina dedicată seminarului de pe sit-ul Institutului Mises România.

Mircea Burdușa este un antreprenor pasionat de economie, dezvoltare personală și tehnologia blockchain. A început să scrie în 2013 cu speranța de a reuși să prezinte într-un mod simplu și ușor de înțeles probleme economice ce altfel par de nepătruns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here