PSD anunță posibilitatea călătoriei în timp

0
1669

PSD a anunțat azi în plenul Camerei Deputaților că România deține tehnologia călătoriei în timp. Vestea a fost primită cu scepticism de presă, opoziție, savanți și chiar de către comunitatea prezicătorilor. E greu de crezut că PSD va reuși acolo unde n-au reușit ChatLGPT și Musk!

Astfel de rezerve sunt nejustificate. PSD și-a probat capacitatea de transporta obiecte în timp, fie că vorbim de trecut sau de viitor.

Există momente clare în care PSD a întors România în urmă cu 50 de ani.

Taxarea progresivă a lui Ciolacu e și ea o călătorie în trecut. Aceasta este o revenire la perioada Iliescu-Năstase, când România avea o taxare ca afară. Deși de stânga, PSD este un partid al tradiției atunci când tradiția este bună.

Alteori PSD transferă obiecte în viitor. Așa sunt taxele produse prin deficitul bugetar și împrumuturile actuale. În ciuda criticilor, PSD este și un partid al viitorului.

Premise pentru o călătorie în viitor sunt și convingerile ideologice ale lui Ciolacu privind conflictul dintre muncă și capital. Acestea transportă cu certitudine țara către un viitor luminos.

Există riscul minor că PSD va folosi tehnologia călătoriei în timp pentru a modifica evenimente trecute, de exemplu, pentru a frauda alegerile. E greu de crezut că se va întâmpla acest lucru. Numărul morților care votează partidul este suficient pentru a garanta continuitatea și stabilitatea actualei formule guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.