Spicuiri din confruntarea prezidențială Drulă/Geoană

0
1678

Specialiștii în științele viitorului și reversibilitatea timpului au reușit să pună mâna pe stenograma dezbaterii Drulă/Geoană din următoarea finală prezidențială. Teme cheie ale discuției au fost: patria, familia, libertatea, solidaritatea și religia.

În problema cine e mai globalist, Geoană a insistat pe apartenența la NATO, Drulă pe faptul că globalismul autentic se vede în reglementarea curburii fructelor tropicale.

În problema familiei, Drulă a pledat pentru o familie incluzivă, diversă, Geoană a a argumentat că PSD acționează ca o famiglie, lucru vizibil și în percepția populară a partidului.

În problema libertății, Geoană a insistat pe o social-democrație laissez-faire de tip Blair, Drulă pe libertatea de a ieși din casă când nu sunt pandemii. Ce folos are omul să câștige lumea dacă-și pierde trupul?

În problema democrației participative, Drulă a insistat pe solidaritatea cu generațiile viitoare, Geoană pe solidaritatea cu generațiile trecute prin includerea morților în alegerile colective și procesul de vot.

În mod surprinzător, religia a fost tema care a tranșat întreaga dezbatere. Drulă a câștigat prin întrebarea de final: „Domnule Geoană, credeți în Dumnezeu?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.