Extratereștrii răpesc un uselist

0
1660

Aseară a avut loc prima răpire a unui pământean de către extratereștri. Îl cheamă Ion, este din Olt și este uselist.

De ce ar răpi extratereștrii un uselist? De ce nu un om de știință, un preot sau un artist? De ce nu un țărănist? Par întrebări fără răspuns. Sunt posibile totuși mai multe ipoteze pentru această răpire intempestivă.

Extratereștrii vor să afle mai multe despre cooperarea în condiții conflictuale. Cum e posibilă cooperarea între un partid socialist ca PNL-ul (Gorghiu vrea interzicerea reclamelor la jocurile de noroc) și unul neoliberal ca PSD-ul (doar Ponta a scăzut taxele)?

Extratereștrii vor să afle dacă pământenii n-au fost deja infiltrați de roboți. Sunt lucruri care par să confirme această ipoteză de lucru. Reacțiile președintelui USL, Klaus Iohannis, amintesc de mișcarea ochilor persoanelor decedate iar acesta are în general o expresie de tipul poker face.

Extratereștrii vor să afle rezistența pământenilor în condiții de stat pe grămezi cu bani. Un uselist, fie și el un consilier local, este un mediu suficient pentru a testa această variabilă.

Extratereștrii vor să afle mai multe despre creația științifică de la distanță, adică secretul plagiatului lui Ciucă și Bode.

Extratereștrii vor să afle ponderea norocului în succes. Ascensiunea Alinei Gorghiu în politică a fost noroc sau știință?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.