Gene Epstein în România, pe 8 şi 10 aprilie

0
112

Săptămâna viitoare avem ocazia să îl vedem pe Gene Epstein în zilele de marţi 8 aprilie şi joi 10 aprilie. Marţi este programată conferinţa cu titlul „The Political Economy of Taxes from a Free-Market Perspective” de la ora 18:00 în Aula Magna de la Universitatea Româno Americană.

The-Political-Economy-of-Taxes

 

 

Joi Gene Epstein poate fi văzut la două conferinţe. Prima este de la ora 11:00 în Sala Senatului de la Universitatea Româno-Americană şi are titlul How to Talk with a Socialist About the Free Market”. Nu uitaţi să confirmaţi participarea la mailul din poza de mai jos, pentru a fi siguri că sunt suficiente locuri pentru toată lumea.

Afis-mic

 

Tot joi, de la ora 18:00 Gene Epstein va susţine prezentarea cu titlul „The 142-Year Track Record of the US Stock Market: 1871 – 2013. A Bullish Story” în Aula Magna de la Academia de Studii Economice Bucureşti

Afis Manifestare 10 Aprilie Gene Epstein Aula Magna ASE

Mircea Burdușa este un antreprenor pasionat de economie, dezvoltare personală și tehnologia blockchain. A început să scrie în 2013 cu speranța de a reuși să prezinte într-un mod simplu și ușor de înțeles probleme economice ce altfel par de nepătruns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here