Primul tren CFR care ajunge la destinație

0
1755

Un eveniment neobișnuit s-a petrecut zilele acestea în principatele române. Este vorba despre primul tren CFR care pornește către o destinație și ajunge la ea. Cercetătorii Academiei Române au căutat mai multe explicații pentru acest fenomen curios.

Distanța parcursă a fost mică? Destinația era Periș și s-a plecat din București. Nu este o explicație satisfăcătoare pentru că am mai avut situații în care distanța era mult mai mică și trenul n-a plecat din gară.

A fost o teleportare finanțată cu bani europeni? Nici această explicație nu stă în picioare. Europa nu contează pe piața tehnologiei și are și o atitudine favorabilă întoarcerii la roată.

A fost pronia cerească? Greu de crezut. Miracolele biblice se desfășoară, de obicei, fără tehnologie, chiar și atunci când este vorba de parcurgerea unor distanțe.

Trenul a mers cu viteza luminii? Exclus. Evenimentul a avut loc noaptea. În plus, viteza luminii depășește limita legală de viteză. Un alt argument contra ar fi că instituțiile europene n-au reglementat încă curbura spațiului.

A fost o călătorie în timp, nu în spațiu? Este ipoteza cea mai plauzibilă. Trenul chiar poartă semnele timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.