#174 | Teoria socialismului și a capitalismului de H-H.Hoppe | Cap 5: Socialismul conservatorilor

0
697

Diseară la ora 8 are loc premiera episodului 174 al podcastului În Dodii. În episodul de astăzi continuăm cartea lui Hans Herman Hoppe „Teoria socialismului și a capitalismului”, discutând o formă de socialism a cărei origine și particularități sunt destul de confuze pentru oamenii de rând: socialismul conservator.

Episodul poate fi vizionat la:

Hans-Hermann Hoppe este economist al Școlii austriece și filosof libertarian / anarho-capitalist. A fost profesor emerit de teorie economică la University of Nevada, Las Vegas, membru distins al corpului profesoral al Mises Institute, membru onorific al Institutului Ludwig von Mises România, ex-editor al Journal of Libertarian Studies, fondator și președinte al The Property and Freedom Society și membru pe viață al Royal Horticultural Society.
Cartea despre care vorbim a fost publicată și în limba română de editura Mises România și poate fi achiziționată online de la
https://mises.ro/librarie/teoria-socialismului-si-a-capitalismului/.
Cartea a fost publicată și online cu acordul autorului și poate fi accesată la: https://mises.ro/carti/teoria-socialismului-i-capitalismului/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.