#171 | Teoria socialismului și a capitalismului de H-H.Hoppe | Cap 1-2: Introd. și concepte de bază

0
870

Diseară la ora 8.00 pm are loc premiera episodului 171 al podcastului În Dodii în care vom începe discuția despre cartea lui Hans-Hermann Hoppe „Teoria Socialismului și a Capitalismului”. Vă așteptăm!

În episodul de astăzi începem o nouă carte. De data aceasta ne ocupăm cu lucrarea lui Hans Herman Hoppe „Teoria socialismului și a capitalismului”, iar în acest prim episod introductiv ne vom ocupa de definirea conceptelor de bază: proprietate, contract, agresiune, capitalism, socialism. Hans-Hermann Hoppe este economist al Școlii austriece și filosof libertarian / anarho-capitalist. A fost profesor emerit de teorie economică la University of Nevada, Las Vegas, membru distins al corpului profesoral al Mises Institute, membru onorific al Institutului Ludwig von Mises România, ex-editor al Journal of Libertarian Studies, fondator și președinte al The Property and Freedom Society și membru pe viață al Royal Horticultural Society.

Cartea despre care vorbim a fost publicată și în limba română de editura Mises România și poate fi achiziționată online de la

https://mises.ro/librarie/teoria-soci…

Cartea a fost publicată și online cu acordul autorului și poate fi accesată la:

https://mises.ro/carti/teoria-sociali…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.